Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lithuanian bags!!! I’m dreaming about Tashe Tashe bags. These lovely things are full of style, minimalism and quality. Bags are handmade, with colorful lining, made from natural leather.
Another cool thing is that every ‘Tashe’ had a charming name such as Space Odyssey, Donnie Darko, You’ve got mail, Milk, Some like it hot! …
My choice would be for autumn/winter Twin Peaks and for spring/summer Space Odyssey.
—————————————————————————-
Lietuviškos rankinės!!! Jau senokai svaojoju apie Tashe Tashe. Dvelkia stlingumu, minimalizmu ir kokybe. Tai rankų darbo kūriniai, su spalvotu pamušalu ir be abejo iš natūralios odos.
Dar vienas nuostabus dalykas: kiekviena Tashe turi gražų vardą – Space Odyssey, Donnie Darko, You’ve got mail, Milk, Some like it hot! …
Mano pasirinkimas būtų žiemai-rudeniui Twin Peaks, o pavasariui-vasarai Space Odyssey.

Space Odyssey

Lithuanian designer Agnė Kuzmickaitė makes ‘bodies’ and shirts whith butterfies from silk:)
——————————————————————————————————-
Agnės Kuzmickaitės bodžiai ir palaidinės su šilkiniais drugeliais. Lengvumas ir moteriškumas!

Spring/Summer 2012 hot trend – an asymmetrical skirt. Asymmetrical skirts are beautiful and interesting and they are perfect for accentuating our assets and hiding problem areas.
———————————————————————————————————————–
2012 metų pavasario/vasaros naujiena – asimetriniai sijonai. Asimetriniai sijonai yra gražūs ir labai įdomūs, be to jie puikiai pabrėžia figūros privalumus, slepia trūkumus
Ši tendencija vyravo ant podiumo, įdomu ar jau yra Lietuvos parduotuvėse. (Forever21.com jau mačiau gražių asimetrinių suknelių.)

Spring scarves. This is a time, when we poll out from our wardrobes thin scarves. While I was thinking whether to buy or not this appealing scarf from asos, they all went out of stock! It’s not surprising, the price was reasonable – just 10 GBP. And there is a link  just to see the trends of scarves from all over the world:)
———————————————————————————
Pavasarinės skaros. Tai metas kai išsitraukiame plonyčius šalikėlius ir skaras. Nusižiūrėjau iš asos šį nuostabų šalikėlį, nespėjau nusipirkt, o jau ‘ou of stock!’. Nenuostabu, juk buvo gera kaina – tik 10 GBP. O štai akims paganyti – pavasario skaros iš viso pasaulio:)

I love pinterest.com here you can garb perfect ideas!
This is what I found in photos section:
Terribly surprising!!!!
——————————————————————————————
Aš myliu pinterest.com, čia gali prisirankioti įvairiausių idėjų bet kokiomis temomis: nuo to, kaip susišukuoti plaukus iki interjero kūrimo ir pan.
Štai ką aš radau nuotraukų skyriuje:
Kraupiai nuostabu!!!

And for a dessert: Have you ever wondered why Dior bags are so expensive? Here, in this video you’ll get the answer.
These bags are made accurately from the highest quality natural leather and metal parts.
————————————————————————————–
Ir desertui: Buvo smalsu kodėl Dior rankinukai tokie brangūs? Tai ne tik dėl to, kad pirkdami mokame už vardą, brangią reklamą bei prabagių parduotuvių išlaikymą, bet ir dėl to, kad jie kruopščiai gaminami rankomis iš aukščiausios kokybės natūralios odos ir kokybiškų metalinių detalių.